Погледајте на фејсбуку промо-филм о нашој Школи:

ВАЖНО: Оперативни план рада основне школе „Свети Сава“ из Бајине Баште за школску 2021/2022. годину можете преузети овде: Оперативни план рада школе

Наша Школа у борби против пандемије Covid-19.

Информације о борби против пандемије можете погледати на нашем сајту на следећем линку.

ДОБРОДОШЛИ у ОШ „Свети Сава“

📌📚👫🥇💯🏆🍀👫💯🙂🥈⚽👇👇👇
Драги наши другари,
Овде почиње наша прича. Пре четири године стајали смо испред ових врата, радознали и збуњени, чврсто држећи за руке маме и тате. У исто време, били смо поносни што постајемо ђаци ове школе „мали светосавци“. Иако нам је све изгледало велико и непознато, осмеси и благе речи учитељица учинили су да се осећамо сигурно и да са нестрпљењем очекујемо нови школски дан.
Већ после неколико дана постали смо храбра дружина која је са великим трудом савладала прва слова и бројеве. Створили смо наша правила и од своје учионице направили мало царство које је расло са нама. Украшавали смо је нашим цртежима, причама и песмама. У њој смо се радовали свакој савладаној прпреци и успеху. Учионицу смо претварали у позорницу на којо смо изводили представе и приредбе. Некада би постала креативна радионица где су настајала права мала уметничка дела која смо поносно излагали.
Посебно смо се радовали Дечјој недељи када су наши балони носили поруке пријатељства деци широм света.
Незаборавно је дружење на излетима и рекреативној настави. То су била наша прва путовања без родитеља. Ми, велики ђаци,  одлазимо у дискотеку, правимо фризуре, време проводимо са другарима и учитељицом у игри и забави, учећи да будемо самостални и одговорнији.
Ми ускоро одлазимо у пети разред, а вама будућим првацима, отварамо широм врата школе „Свети Сава“. Закорачите у школу храбро и поносно. Будите успешни ђаци, а пре свега добри другови, прави „светосавци“.
Драги другари, позивамо вас да бар на кратко постанете део наше ђачке дружине и да заиграте и запевате са нама.
💖💗💕
Хвала# Душан# Мићић#
💯📚👫🙂🍀📚🥇

Наша драга др Слоба отишла у пензију

Од суботе, 15.јуна, је наша драга др Слоба у пензији. Користимо прилику да јој се захвалимо за дивну сарадњу, дружење и помоћ коју је пружала нашим ученицима и нама запосленима. Др Слоба је провела 28 година у нашој школи као стоматолог и увек је налазила начине да наш осмех буде већи, лепши и уочљивији.

Приредба ученика 3-1 одељења

ењаУ уторак, 11. јуна, ученици 3/1, учитељице Наташе Маринковић су завршном приредбом обележили крај још једне успешне школске године.

Представа „Гарави брод“

🎭

Наши Светосавци, ученици IV2 учитељице Драгане Јовановић, данас су посетили Продужени боравак „Ја имам сан“ и у знак сећања на нашу колегиницу Оливеру Ђуровић, истакнитог дефектолога, поклонили део зарађеног новца играјући представу „Гарави брод“ по тексту Радована Павловића из ОШ „Алекса Дејовић“ из Севојна.  Представа је изведена 12. 6.2024. у Биоскопу „Влаја“. Овом приликом захваљујемо […]

Приредба ученика III-4

Ученици III-4, учитељице Лепосаве Јевтић, извели су свечану приредбу својим родитељима, бакама, декама.Сви су уживали у пријатној атмосфери гледајући ученике како глуме, рецитују, певају и играју. Кроз овај делић су показали шта су научили. Сви су били одушевљени њиховим наступом, другарством и умећем које су показали на крају трећег разреда.

СВЕТОСАВСКО ПОЗОРИШТАНЦЕ – луткарске представе

❤️

Ученици 4-3 учитељице Иване Срдић су осмислили луткарске представе као и пригодни рецитал и приказали их својим млађим другарима из II2 који су њихов велики труд наградили огромним аплаузим и осмесима. Лутка  у настави подстиче дечију машту, креативност и комуникацију.

3. место у игри „Између две ватре“

🤗

Данас су ученици целодневне наставе са учитељем Миланом Живановићем учествовали на регионалном такмичењу „Спортске игре младих“ у Краљеву. Конкуренција је била јака, али упорношћу и истрајношћу освојили су 3.место у игри „Између две ватре“.  Све похвале за наше сјајне играче:  Ана Јовановић,  Маша Илијашевић, Уна Благојевић, Милица Миливојевић, Борис Танасијевић, Андреј Вујић, Илија Миливојевић, Ђорђе […]

Dunav Osiguranje Drinske hidroelektrane Elektroizgradnja
Основна школа "Свети Сава" - Бајина Башта 2013. Направио Зоран Марић