Гимнастичка секција ОШ „Свети Сава“ на првом сајму спорта у Бајиној Башти

Са задовољством можемо да констатујемо да у нашој школи велики број деце узима учешће у спортским секцијама.Тако да поред одбојкашке, атлетске, фудбалске ради и гимнастичка секција.

Гимнастичка секција тренутно броји око двадесет чланова и деца тренирају два пута седмично сваког уторка и четвртка у спортској сали у ОШ ,,Свети Сава“ и у Образовном центру. Планира се укључење још деце у рад нарочито нижих разреда. Гимнастичка секција учествује сваке године на регионалном такмичењу и отварује запажене резултате.

Гимнастичка секција је узела учешће и на првом сајму спорта 9. априла 2018. године. У Бајиној Башти промовисала је рад секције и спортску гимнастику, односно опредељење наше школе ка спорту и рекреацији што већег броја ученика.

Ове године наша школа има три програма за ученике наше школе и то: Забавна гимнастика, Одбојкашка секција и Програм школски спорт за девојчице.

Спортски савез и Општина Бајина Башта обезбедили су средства за набавку спортске опреме и поправљање услова рада секција тако да им се и овом приликом захваљујемо на помоћи и очекујемо наставак сарадње.

Напишите коментар

Dunav Osiguranje Drinske hidroelektrane Elektroizgradnja
Основна школа "Свети Сава" - Бајина Башта 2013. Направио Зоран Марић