Математичарке у Београду

💖

Математичарке у Београду Сви учесници финалног такмичења добили су књиге, као награду и сертификате о учешћу, а  резултати ће бити накнадно објављени.

Ученици целодневне наставе креирају слике у програму Paint

👉

Ученици целодневне наставе  II-4, на часовима дигиталног света, успешно креирају слике у програму Paint.

Семинар о Формативном оцењивању

🆕

Наше колегинице присуствовале су семинару о Формативном оцењивању који се реализовао у Техничкој школи ( Tehnička škola Bajina Bašta-zvanična stranica ). Предавачи су били Снежана Стаматовић и Славко Ђокић. Једно лепо и корисно стручно усавршавање које ће значити свим колегама јер ће наше учеснице семинара пренети знања свим колегама. 

Угледни час из физике

🆕

Наставница Љиљана Екмешчић одржала је угледни час из физике у одељењу VII-1. На часу су приказани различити огледи којима се објашњавају Њутнови закони. Било је веома интересантно и корисно, поготово што су огледе изводили ученици осмог разреда, а вршњачка едукација је веома ефикасан начин учења..

Спортски савез Бајина Башта поклонио је нашој школи 7 фудбалских лопти

⚽

Спортски савез Бајина Башта поклонио је нашој школи 7 кожних фудбалских лопти како би наши ученици још више уживали у часовима физичког васпитања. Користимо прилику да се захвалимо Спортском савезу наше општине као и Спортском савезу Србије на лепом поклону.

Дуња Шкрњић црта најбоље стрипове у Србији и региону!!!

❤️

Ученица 8. разреда Дуња Шкрњић, освојила је 1.место на Стрип фесту „Фантазија ума“ у Параћину! На конкурсу је учествовало преко сто ученика основних и средњих школа, а ми поносно можемо констатовати да Дуња Шкрњић црта најбоље стрипове у Србији и региону!!! Честитамо и желимо пуно успеха у даљем раду Дуњи и наставнику Радомиру Ђукановићу! 

Dunav Osiguranje Drinske hidroelektrane Elektroizgradnja
Основна школа "Свети Сава" - Бајина Башта 2013. Направио Зоран Марић