ПРОБНИ ЗАВРШНИ ИСПИТ УЧЕНИКА 8.РАЗРЕДА

Пробни завршни испит за ученике 8.разреда биће одржан у петак и суботу, 24. и 25. марта 2023.године. Ученици у петак у 12 часова полажу тест из математике, док ће у суботу, у 9 часова, полагати тест из српског језика, а у 11.30 часова тест изабраног предмета из природних и друштвених наука, по опредељењу ученика. Ученици […]

Радионица о превенцији насиља

👏

Вршњачки едукатори, ученици 7.разреда наше школе, Анита Николић, Јелена Леонтијевић, Димитрије Спасић и Лука Аврамовић, одржали су радионицу о превенцији насиља ученицима 6.разреда. Деца најбоље уче од деце!

Свечано уручење диплома и награда – Општинско такмичење из Српског језика и језичке културе

✅

Данас су у ОШ „Рајак Павићевић“ свечано уручене дипломе и награде за успех на Општинском такмичењу из српског језика и језичке културе. Подсећамо да су наши светосавци показали одлично знање и остварили сјајне резултате. Браво за ученике и њихове наставнице Биљану Савељић, Јелену Ивановић и Мирјану Јовановић!  1.место Марија Ђурић V-3 1.место Сара Селинић V-3 […]

Ученици 3. разреда на рекреативној настави у Врњачкој Бањи

🤗Ученици 3. разреда на рекреативној настави у Врњачкој Бањи уживају у многобројним активностима, учењу, шетњи, дискотеци…🤗❤️Веома смо поносни када видимо колико су наши ученици успешни у свему, а поготово у дружењу, сарадњи, међусобном помагању и учењу. Наравно, све остварују захваљујући раду својих преданих и посвећених учитељица. Браво за све!

Програми у микробиту за мерење температуре и одређивање страна света

✅

Ученици III-1, заједно са учитељицом  Слађаном Ивановић, у оквиру Обогаћеног једносменског рада – Програмирање кроз игру, направили су програме у микробиту за мерење температуре и одређивање страна света.

Честитка за Осми март у виду приредбе и поклона

👏

За наше драге маме, ученици III-2 учитељице Драгане Јовановић,  припремили су честитку за Осми март у виду приредбе и поклона које су направили током часова Обогаћеног једносменског рада.

Dunav Osiguranje Drinske hidroelektrane Elektroizgradnja
Основна школа "Свети Сава" - Бајина Башта 2013. Направио Зоран Марић