Наша драга др Слоба отишла у пензију

Од суботе, 15.јуна, је наша драга др Слоба у пензији. Користимо прилику да јој се захвалимо за дивну сарадњу, дружење и помоћ коју је пружала нашим ученицима и нама запосленима. Др Слоба је провела 28 година у нашој школи као стоматолог и увек је налазила начине да наш осмех буде већи, лепши и уочљивији.

Приредба ученика 3-1 одељења

ењаУ уторак, 11. јуна, ученици 3/1, учитељице Наташе Маринковић су завршном приредбом обележили крај још једне успешне школске године.

Представа „Гарави брод“

🎭

Наши Светосавци, ученици IV2 учитељице Драгане Јовановић, данас су посетили Продужени боравак „Ја имам сан“ и у знак сећања на нашу колегиницу Оливеру Ђуровић, истакнитог дефектолога, поклонили део зарађеног новца играјући представу „Гарави брод“ по тексту Радована Павловића из ОШ „Алекса Дејовић“ из Севојна.  Представа је изведена 12. 6.2024. у Биоскопу „Влаја“. Овом приликом захваљујемо […]

Приредба ученика III-4

Ученици III-4, учитељице Лепосаве Јевтић, извели су свечану приредбу својим родитељима, бакама, декама.Сви су уживали у пријатној атмосфери гледајући ученике како глуме, рецитују, певају и играју. Кроз овај делић су показали шта су научили. Сви су били одушевљени њиховим наступом, другарством и умећем које су показали на крају трећег разреда.

СВЕТОСАВСКО ПОЗОРИШТАНЦЕ – луткарске представе

❤️

Ученици 4-3 учитељице Иване Срдић су осмислили луткарске представе као и пригодни рецитал и приказали их својим млађим другарима из II2 који су њихов велики труд наградили огромним аплаузим и осмесима. Лутка  у настави подстиче дечију машту, креативност и комуникацију.

3. место у игри „Између две ватре“

🤗

Данас су ученици целодневне наставе са учитељем Миланом Живановићем учествовали на регионалном такмичењу „Спортске игре младих“ у Краљеву. Конкуренција је била јака, али упорношћу и истрајношћу освојили су 3.место у игри „Између две ватре“.  Све похвале за наше сјајне играче:  Ана Јовановић,  Маша Илијашевић, Уна Благојевић, Милица Миливојевић, Борис Танасијевић, Андреј Вујић, Илија Миливојевић, Ђорђе […]

Dunav Osiguranje Drinske hidroelektrane Elektroizgradnja
Основна школа "Свети Сава" - Бајина Башта 2013. Направио Зоран Марић