Оглед са наелектрисаним балонима – једносменска настава

💥

⚡МЛАДИ ИСТРАЖИВАЧИ⚡ Оглед са наелектрисаним балонима ✅Једносменска настава- физика и хемија која се реализовала почетком другог полугодишта.

Оглед промена густине – једносменски рад

🌟

Млади истраживачи- физика и хемија Оглед: ПРОМЕНА ГУСТИНЕ ✅ЈЕДНОСМЕНСКА настава онлајн… ✅Сјајни ученици и наставнице, Љиљана Екмешчић и Снежана Крстић, увек су спремни да нам покажу интересантне огледе.

🌟

 М А Г И Ј А  Млади истраживачи Новчић који нестаје! Ученици који похађају једносменску наставу из физике и хемије су прави чаробњаци.  Изводе веома занимљиве, оригиналне експерименте под менторством својих наставница Љиљане Екмешчић и Снежане Крстић. Ове огледе представила је Миња Лукић. Браво!!!

„МЛАДИ ИСТРАЖИВАЧИ“ – ученица Ивана Леонтијевић

🎯

„МЛАДИ ИСТРАЖИВАЧИ“- физика и хемија, обогаћени једносменски рад… Ученица Ивана Леонтијевић  ✅Наставнице Љиљана Екмешчић и Снежана Крстић организују једносменску наставу на даљину. Ученици су сјајни и увек расположени за огледе без обзира да ли су код куће или у школи. Браво за вас!  

Обавештење за родитеље / друге законске заступнике ученика који уписују средњу школу

Портал Моја средња школа представља платформу која Вам омогућава да извршите електронске услуге у вези са пријемним испитом, завршним испитом и уписом у први разред средње школе за школску 2021/2022. годину, за школе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, са изузетком музичких, балетских и специјалних школа. На порталу Моја средња […]

Прилог ТВ 5 Ужице о почетку пријема првака

На овом линку можете погледати прилог ТВ 5 Ужице: https://www.facebook.com/tv5ue/videos/158284479492572/

Dunav Osiguranje Drinske hidroelektrane Elektroizgradnja
Основна школа "Свети Сава" - Бајина Башта 2013. Направио Зоран Марић