Шестаци на часу историје представили своје пројекте

Ученици 6-3 и 6-4 одељења у петак 17. јануара 2020. године на часу историје представили су продукте својих пројектних задатака. Теме су биле Мирослављево јеванђеље и Манастир Рача.

Изложба, приредба, додела награда

❤

🔴ИЗУЗЕТНА ИЗЛОЖБА ЦЕЛЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ПРЕДШКОЛАЦА ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ  „НЕВЕН“ У ОШ „СВЕТИ САВА“🔴 🔴СВЕЧАНА ПРИРЕДБА ЧЕТВРТАКА 🔴ДОДЕЛА НАГРАДА ЗА ЦРТЕЖЕ КОЈИ СЕ ПОСЕБНО ИСТИЧУ ДРАГИ РОДИТЕЉИ, ВАСПИТАЧИ, ДИРЕКТОРИ, ХВАЛА ВАМ ШТО СТЕ СЕ ОДАЗВАЛИ У ТАКО ВЕЛИКОМ БРОЈУ!

Награђењи четвртаци на Општинском такмичењу из математике

Наши четвртаци, са учитељицама Иваном Срдић, Слађаном Ивановић и Драганом Јовановић, награђени на општинском такмичењу из математике. Браво за све!!!

Светосавци у посети Дневном боравку „Сан“

🎄

Јуче, 25. децембра, ученици II1 и II 3 са учитељем Ранисавом Ђокићем и учитељицом Јасминком Митровић су посетили децу у Дневном боравку „Сан“. Уз лепо дружење и скромне поклоне пожелели су им срећне новогодишње и божићне празнике.  

Новогодишњи базар

🎄

      Вредне ручице ученика одељења II 2 заједно са њиховом учитељицом Мирјаном Марковић, направиле су дивне новогодишње украсе. Понудили су их на новогодишњем базару и све продали. Хвала драгим родитељима, бакама и декама који су нас подржали доласком на базар. Зарађени новац одељење ће уложити у реализацију новог пројекта.

Подела диплома и похвала – Општинско такмичење из математике

Поштовани, Обавештавамо Вас да ће додела диплома, похвала и награда ученицима који су освојили једно од прва три места /дипломе/ и четврто место /похвале/ на Општинском такмичењу из математике бити реализовано  у четвртак, 26.12.2019. године у  13.30 часова у свечаној сали Основне школе “Свети Сава“ Бајина Башта . Директор школе Маријана Лукић

Dunav Osiguranje Drinske hidroelektrane Elektroizgradnja
Основна школа "Свети Сава" - Бајина Башта 2013. Направио Зоран Марић