Ученици одељења II-2 обележили Европску недељу мобилности

🏆

ПОЛИГОН СПРЕТНОСТИ  Ученици одељења II-2 обележили су Европску недељу мобилности. Њихова учитељица, Мирјана Марковић, припремила је полигон који су другаци успешно савладали. Иако је црвена екипа за нијансу била боља од жуте сви су добили награде- ранац за патике.

Ученици трећег разреда обележили Европску недељу мобилности

🚶

Ученици трећег разреда су шетњом до реке Дрине обележили Европску недељу мобилности. На ушћу Раче у реку Дрину имали су активну наставу из природе и друштва. ‍♂‍♀

Oбележавањe Европске недеље мобилности

Поводом обележавања Европске недеље мобилности, ученици ОШ „Свети Сава“ имали су низ активности. Одржано је предвање о  користима активних видова кретања на коме су др Стојанка Ђурић, спец. педијатрије и др Јелена Петровић, спец. физикалне медицине и рехабилитације,  објасниле ученицима који су најбитнији чиниоци очувања здравља и здравог живота. Кретање и физичка активност су веома […]

Гласајте и освојите лопте за нашу школу!

🏀

https://2000lopti.rs Гласајте и освојите лопте за нашу школу!!! ✔️Идите на адресу https://2000lopti.rs ✔️ Региструјте се ✔️ Одаберите град Бајина Башта ✔️ Кликните на кружић „основна школа“ и латиницом укуцајте: Sveti Sava ✔️Дајте кош!!! На крају гласања ће писати : „Успешно сте гласали“ Браво!!!

У библиотеку стигао остатак бесплатних уџбеника!

📚

   О Б А В Е Ш Т Е Њ Е   У библиотеку је стигао остатак бесплатних уџбеника: Физика за 6. и 7. разред, Хемија за 7.и 8.разред, Историја за 5. разред.

Ученици целодневне наставе – квалитетно проведено време!

🌹

Ученици целодневне наставе са учитељицама Наташом Злопорубовић и Лепосавом Јевтић украшавају школско двориште! Квалитетно проведено време!

Dunav Osiguranje Drinske hidroelektrane Elektroizgradnja
Основна школа "Свети Сава" - Бајина Башта 2013. Направио Зоран Марић