ПАЖЉИВКОВА СМОТРА

✅

Такмичење ученика првог разреда одржано је данас у нашој школи, а такмичење је организовала Агенција за безбедност саобраћаја са циљем едукације деце о правилима безбедног понашања у саобраћају.

❤️

Ученици и запослени из ОШ „Свети Сава“ учествовали су у хуманитарној акцији и прикупили средства за нашег суграђанина, Луку Јокића, коме је новац неопходан за операцију. 

Нека је срећна школска слава Свети Сава!

❤️

„Нека здравље, мудрост, труд и знање царују међу децом дуговечно, као светородни Немањићи! Нека је срећна школска слава Свети Сава!“ пожелели су ученици трећег разреда учитељице Драгане Јовановић. 

У духу Светосавља …

🤗

Јуче су се, у духу Светосавља, дружили ученици II-1, II-2 и I-3. Домаћини су били ученици II-1, учитељице Наташе Маринковић, а гости ученици ова два одељења. Деца су уживала у дружењу. Кроз игру, песму и причу показали су да сигурно корачају стазама Светог Саве.

Сјајна представа „Новогодишња ноћ“.

Сјајна представа коју су припремили ученици II-1 са својом учитељицом Наташом Маринковић у оквиру обогаћеног једносменског рада – Светосавски кутак знања и стварања… 

Новогодишњи базар уз Деда Мраза

🤗

Ученици ИО у Перућцу организовали су новогодишњи базар на коме су родитељима, бакама и декама, батама и секама, представили своје радове.  Право изненађење приредила је директорка школе, Маријана Лукић, која је за ове сјајне ученике овезбедила поклоне и Деда Мраза.  Деца су се веома обрадовала као о њихова учитељица Рада Јовановић. Дивно дружење!

Dunav Osiguranje Drinske hidroelektrane Elektroizgradnja
Основна школа "Свети Сава" - Бајина Башта 2013. Направио Зоран Марић