I-1 одржали су одељењску приредбу за родитеље

🤗

У петак, 17.06.2022. ученици I-1 одржали су одељењску приредбу у холу школе којој су присуствовали родитељи. Све похвале за прваке и њихову учитељицу Наташу Маринковић!

Дневник читања

🤗

Ученици II -1, учитељице Слађане су водили дневник читања.Читали су роман ,, Бамби “ Феликса Салтена. Бележили су утиске о прочитаном роману и илустровали најзанимљивије делове. У комисији за избор најуспешнијег дневника била је учитељица Весна Марјановић. Данас, 24.јуна, у школској библиотеци била је  доделила дипломе свим ученицима за уложени труд и рад у вођењу […]

Матурско вече – ученици 4. разред

🪩

М А Т У Р С К О      В Е Ч Е У Ч Е Н И Ц И    4. Р А З Р Е Д А

Завршна приредба ученика 4-3

🤗

Завршна приредба ученика 4-3 коју су припремили заједно са својом учитељицом Јасминком Митровић… Родитељи су уживали. Погледајте делић атмосфере…

Угледни час I-1

🤗

Угледни час из српског језика “ Јежева кућица“- утврђивање ( примена паметних фасцикли у настави). На крају су ученици имали квиз и показали сјајно знање! Браво за ученике I-1 и њихову учитељицу Наташу Маринковић!

Свечано уручене дипломе и сертификати са Архимедисовог такмичења

🤗

У среду, 22.06.2022. младим математичарима су уручене дипломе и сертификати са Архимедисовог такмичења. Поносни смо на њих! Браво!

Dunav Osiguranje Drinske hidroelektrane Elektroizgradnja
Основна школа "Свети Сава" - Бајина Башта 2013. Направио Зоран Марић